torstai 4. huhtikuuta 2013

Rusinaiset keksitaikinapallerot

Kuten varmaan on jo tullut selväksi, vannon itse raakasuklaan nimeen. Välillä on kuitenkin mukavan maukasta pettää itseään myös muilla raakaherkuilla. Tämän kertainen rikoskumppanini on chic pea! -blogin karoliinasofia ja terveysmurha-aseena "raakalaispallerot". Näitä tekee pienellä vaivalla pieneen makeannälkään ja huomaa sitten tuhonneensa koko satsin kahdessa illassa. Syyllinen, mutta tyytyväinen olo.

Ainekset:
1,5 dl cashew-pähkinöitä
1 dl kaurahiutaleita
2 rkl agavesiirappia
1 rkl vaahterasiirappia
1 tl vaniljauutetta
rusinoita

Mito pähkinät sekä kaurahiutaleet blenderiin ja aja hienoksi jauhoksi. Kaada jauho kulhoon ja lisää siirapit sekä vanilja hyvin sekoittaen. Kauho joukkoon vielä reilusti rusinoita ja vaivaa seoksesta kimmoisa massa. Pyörittele massa peukalonpään kokoisiksi palloiksi ja säilytä kylmässä ne vähät tunnit, joiden kuluessa itsehillintäsi muuttuu itsehellinnäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parannusehdotuksia tai vinkkejä? Antaa tulla!