torstai 7. maaliskuuta 2013

Marokkolainen avokadopirtelö

Blenderillä saa aikaan kaikkea kivaa! Tämän maittavan ja terveellisen juoman reseptin löysin Jupen keittiössä -blogista. Kiitokset ja asiaankuuluvan syvät kumarruksen siihen suuntaan! Omat kokemukseni Marokosta rajoittuvat mummon tuliaiskarkkeihin, mutta voisin kuvitella, että tämä makumaailma on aikalailla sitä itseään. Ehkä tämä pitäisi tosin vielä tehdä kamelinmaitoon? Mukavaa vaihtelua usein tekemiini marjasmoothieihin joka tapauksessa!

Ainekset:
5 dl maitoa
1/2 avokadoa
1 rkl sokeria
reilu 1 rkl rusinoita
20 g manteleita
5 taatelia

Reseptiikka on hyvin simppeli. Kaikki ainekset blenderiin ja blenderi päälle. Tosin jouduin melko kauan blendaamaan (?), ennen kuin seoksesta tuli sopivan tasaista. Toisaalta mikäli sattumat eivät ole ongelma, voit jättää juoman vähän rouheammaksikin. Tarjoile kylmänä. En osaa sanoa, mitä kaikkia vaivoja avokado parantaa, mutta lista on varmasti pitkä ja sairaalloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parannusehdotuksia tai vinkkejä? Antaa tulla!